MAS Region Kunětické hory

 
en 

Menu

Projekt: Zlepšení řídících a administrativních schopností MAS Region Kunětické hory

Logo EU, MMR

Projekt Zlepšení řídících a administrativních schopností MAS Region Kunětické hory, reg. č.: CZ.06.4.59/0.0/0.0/15_003/0001284 je realizován z Integrovaného regionálního operačního programu, specifický cíl 4.2. Posílení kapacit komunitně vedeného místního rozvoje za účelem Zlepšení řídících a administrativních schopností MAS, v rámci výzvy č. 6 Přípravné a provozní činnosti, provozní a animační činnosti MAS.

Hlavní cíl projektu: Zajištění administrativního chodu kanceláře MAS Region Kunětické hory, z.s., aby byla schopna připravit a realizovat SCLLD za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech, aktivizace místního potenciálu. Zajištění aktivit souvisejícími s určením potřeb území, které povedou k řešení lokálních problémů, využití potenciálu a naplňování potřeb území v podobě lepší dostupnosti do škol; zaměstnání a jiných služeb, zvýšení zaměstnanosti území, zlepšení životního prostředí.

Z projektu jsou financovány přípravné, podpůrné činnosti, provozní činnosti, animace SCLLD a animace škol a školských zařízení v OP VVV.

Výše finanční podpory z EU: 9.926.999,35 Kč.

Aktuality

Rozšířené vyhledávání